Startpagina    Overzicht Thema's Implementatie-Maatwerk
Presenteren op Hogere Nivo's

Implementatie-Maatwerk

De opleiding "Presenteren op Hogere Nivo's" wordt ook in-company uitgevoerd: als stand-alone opleiding of als onderdeel van een eigen opleidingsprogramma van een organisatie.

Ze wordt dan passend gemaakt op uw specifieke organisatie, werkcultuur, doelgroepen, en uitdagingen. Interne beleidskaders en de veranderdoelen die u mee wil geven worden ingebouwd. We werken graag met kritische situaties uit de eigen organisatiegeschiedenis die signaleren "dat kan beter". Praktijkvoorbeelden die deelnemers zelf inbrengen zijn voor collega's vaak snel herkenbaar. Dat verhoogt de betrokkenheid. Deelnemers delen een (werk-)cultuur van vergaderen en presenteren: deze kan ook onderwerp zijn van reflectie.

Persoonlijke Coaching in Overtuigend Presenteren bieden we op maat aan. Deze coaching is vooral geschikt voor (top-)managers en bestuurders die geen tijd kunnen vrijmaken voor deelname aan een meer collectief opgezette training. In 2`a 3 dagdelen helpen we u met de voorbereiding en opzet van een belangrijke presentatie die u moet geven. Wij simuleren deze met u en geven u op persoonlijke vlak tips. Wanneer u dat wenst kunnen we aanwezig zijn bij een presentatie en u na afloop soufleren over mogelijke verbeteringen.


 


contact faq's