Startpagina    Overzicht Thema's Implementatie-Maatwerk
De Kern van Veranderen & Implementeren

Implementatie-Maatwerk

De training "De Kern van Veranderen & Implementeren" op open inschrijving wordt ook in-company gegeven. Bijvoorbeeld als stand-alone opleiding, als onderdeel van een opleidings- of managementdevelopmentprogramma van een organisatie, als supplement op de opleiding Afdelingshoofd-Integraal Management.

In de training zijn de (toekomstige) veranderprocessen van uw organisatie centraal voertuig om rollen en taken van managers te verduidelijken. De grote en kleine veranderingen die managers in de eigen eenheid realiseren zijn praktijk waaraan geleerd wordt. Intern gerealiseerde veranderprojecten worden gezamenlijk geëvalueerd op succes- en faalfactoren. Cultuureigen verschijnselen worden geïnventariseerd en besproken. Soms worden vanuit zo'n training organisatiebrede veranderinitiatieven ontwikkeld die worden voorgelegd aan het topmanagement. Of komt het topmanagement of een vertegenwoordiging van de OR in de training overleggen over de aanpak van veranderingen.

Wanneer het er om gaat slechts enkele onderwerpen uit deze training voor een doelgroep aan de orde te stellen kunnen daarover afspraken gemaakt worden en kan de duur van de training worden aangepast.

 


contact faq's