Startpagina    Overzicht Thema's Implementatie-Maatwerk
Persoonlijke Ontwikkeling uit je Schaduw

Implementatie-Maatwerk

Alle opleidingstrajecten binnen de categorie Persoonlijke Kracht & Invloed:

  • Master in Gespreksvoering
  • Master in Efficiënte Vergaderingen
  • Presenteren op Hogere Nivo's
  • Sterk in Adviesgesprekken binnen Adviesstrategiën
  • Persoonlijke Ontwikkleing uit je Schaduw

worden in-company uitgevoerd: als stand-alone opleiding of als onderdeel van een eigen opleidingsprogramma van een organisatie.

Ze worden passend gemaakt op uw specifieke organisatie, werkcultuur, doelgroepen, en uitdagingen. Interne beleidskaders en de veranderdoelen die u mee wil geven worden ingebouwd. We werken graag met kritische situaties uit het eigen organisatiegeschiedenis die signaleren "zo moeten wij (niet) werken". Praktijkvoorbeelden die deelnemers zelf inbrengen zijn voor collega's vaak snel herkenbaar en te verbidnen aan de de doelen waar de organisatie voor staat. Dat verhoogt de betrokkenheid. Deelnemers delen een (werk-)cultuur die hen al dan niet (te veel) bindt: deze kan ook onderwerp zijn van reflectie. Transfer van leerinhouden naar de dagelijkse praktijk kan beter gestuurd en gevolgd worden. Managers kunnen aanvullend coachen. P&O-ers kunnen begeleiden.

De opleidingen zijn zo ontworpen dat zij elkaar zo min mogelijk overlappen én verdiepen. Wij zijn resultaatgericht en efficiënt. inhoudelijk sluiten de boodschappen in verschillende opleidingen geheel op elkaar aan. Nog meer dan in een open opleiding kan toegewerkt worden naar hantering van praktijksituaties uit de dagelijkse praktijk van deelnemers als leermiddel. Deze opleidingen versterken de persoonlijke kracht en invloed van medewerkers waardoor zij de nieuwe uitdagingen waar zij en de organisatie voor staan met meer succes en zelfvertrouwen oppakken.Bij competentiemanagement wordt aangesloten. Organisatiebrede opleidingen dragen bij aan de samenwerking tussen dienstonderdelen.

Wanneer een aantal opeenvolgende opleidingen in een traject worden gezet kan dat logistiek voordeel op leveren. De opleidingen kunnen zo worden vormgegeven dat zij passen bij de (seizoens-)werkdruk.
Wij geven deze voortgezette trainingen alleen in-company wanneer er voldoende waarborgen zijn voor kwaliteit. Het gaat ons niet om het afdraaien van inputgerichte opleidingen: wij gaan voor het afleveren van beter functionerende medewerkers die ook meer plezier in hun werk en persoonlijke groei daarin hebben.
 


contact faq's