Startpagina    Bedrijf    Kerndocenten & -Trainers    Ir Drs J. (Jan) den Hollander

Ir Drs Jan Den Hollander


Studeerde Technische Natuurkunde aan de Technische Universitiet Delft en Bedrijfskunde aan de Interfaculteit Delft. Volgde daarna de internationale opleiding tot organisate-adviseur en trainer (IOD).

Werkte een aantal jaren als organisatie-adviseur bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken, was hoofd van de organisatie-adviesgroep Sociale Verzekeringsbank, senior organisatie-adviseur bij Klijnveld Bosboom Hegener en partner van Van de Bunt, adviseurs voor organisatie en beleid.

Hij heeft zich gespecialiseerd in overheidsmanagement, beleid, beheer en uitvoering, control, sturing op afstand, verzelfstandiging en interveniëren in complexe bestuurlijke systemen. Hij werkt veel voor de overheidssector maar ook voor onderwijsinstellingen, onderzoeksorganisaties en organisaties van professionals.

Publicaties

Jan heeft meer dan dertigtal publicaties op zijn naam in vakbladen op terrein van planning en control, sturen op afstand, bedrijfsbureaus, coördinatie, klantgerichtheid bij de lagere overheid, quotering, informatiemanagement, projectmanagement en interactieve beleidsvorming.

Een van zijn publicaties: "Sturen op afstand"
 


contact faq's