Startpagina    Bedrijf    Kerndocenten & -Trainers    Drs H. (Hilda) A. De Reeder

Drs Hilda de Reeder


Studeerde Arbeids- en Organisatiepsychologie aan de RijksUniversiteit Leiden, specialisatie communicatie, groepsdynamica, NLP en doelgerichte kortdurende psychotherapie. Postdoc aan de VU Amsterdam: Management Consultant (MMC). Is opgeleid in de EMDR-methode voor aanpak van angstklachten. Specialiseert zich als trainer/coach in de cognitieve gedragtherapie en volgt daarvoor het NVP-certificeringtraject.

Zij begeleidt als adviseur verander- en implementatietrajecten, vaak in de overheidssector. Als trainer richt zij haar aandacht op verander- en interventiekundige onderwerpen, omgaan met weerstand en conflicten, persoonsontwikkeling en persoonlijke effectiviteit. Zij begeleidt intervisieprocessen en coached (interim-)managers, adviseurs en medewerkers op individuele basis.

Hilda is docent veranderkunde aan de Universiteit Nijmegen en was universitair docent vaardigheidsonderwijs groepsdynamica aan de Universiteit Leiden. En voert parttime een gedragstherapiepraktijk binnen de eerstelijns  gezondheidszorg.


contact faq's