Startpagina    Bedrijf    Kerndocenten & -Trainers    Dr E. (Emil) J.H.M. Felix

Dr Emil Felix


Studeerde na de Pedagogische Academie, Sociale Wetenschappen, specialisatie Orthopedagogiek. Promoveerde op een leerpsychologisch onderzoek naar de verwerving van cognitieve, procedurele vaardigheden.

Was een aantal jaren werkzaam als wetenschappelijk onderzoeker/docent aan de VU Amsterdam. Hij is zo'n 20 jaar werkzaam in de wereld van projectmanagement. Als projectmanager heeft hij zelf diverse projecten in de overheid+-sector geleid en weet zo uit eigen ervaring wat in deze organisaties van projectleiders gevraagd wordt. 

Is gespecialiseerd in project-, en programmamanagement in de overheidssector. Hij adviseerde provincies en gemeenten bij de implementatie. Maar werkt ook voor andere sectoren en not for profit organisaties. Heeft veel ervaring in het coachen en trainen van projectleiders. Hij is practitioner Managing Succesfull Programms en is o.a. Prince 2 gecertificeerd. Hij was onder andere acht jaar kerndocent Projectmanagement bij het ROI.

Lid Orde van Organisatiekundigen en Adviseurs, ProjectManagementInstituut Nederland (PMI), Nederlandse Vereniging van HRD-professionals in Ontwikkeling en Opleiden (NVO2).

Publicaties:

"Learner based versus expert based tutoring of arithmetic skills".
 


contact faq's