Startpagina    Missie

Missie


CoreReflect® is een op continuïteit gerichte onderneming met ideëele doelstelling. Haar missie luidt:

  1. Het geven van outputgerichte praktijkopleidingen van (zeer) hoge kwaliteit aan top- en lijnmanagers, (beleids-)medewerkers, projectleiders, programma- , procesmanagers en bestuurders van overheid+ organisaties;

  2. Het adviseren en ondersteunen van overheid+organisaties bij implementatietrajecten waarin het functioneren verbeterd wordt door samenhangende vernieuwing van werkprocessen, bedrijfsvoering, organisatiestructuur, vaardigheden, functioneren, normen en waarden.

Wij willen daarmee een gerichte bijdrage leveren aan:

  • de verhoging van effectiviteit en efficiëncy van deze organisaties;
  • de ontwikkeling van de talenten en het plezier in het werk van hun werknemers;
  • de kwaliteit van de samenleving in Nederland.

CoreReflect wil voor haar medewerkers, interne en externe docenten een inspirerende werkkring creëeren. Een werkkring die hen waardeert om hun professionele deskundigheid en praktijkervaring en die hun verdere professionalisering stimuleert. Die klanten een integraal professioneel product levert dat meer is dan de optelsom van afzonderlijke deskundigheden.

Wij werken uitsluitend voor organisaties die tot hoofddoel hebben bijdragen te leveren aan een goed functionerende samenleving.

Op verzoek "exporteren" wij onze opleidingen naar andere landen binnen (en buiten) Europa waar men voor dezelfde uitdagingen staat.


contact faq's