Startpagina    Core Business

Core Business


Concentratie en specialisatie

Hoge kwaliteit en hoge praktijkwaarde kunnen alleen gerealiseerd worden door concentratie en specialisatie. CoreReflect® focust op vier samenhangende productcategoriën:

  • Leiderschap, Management en Bedrijfsvoering
  • Project,- Programma- en Procesmanagement
  • Persoonlijke Kracht & Invloed
  • Advisering en (Integrale) Coaching

Centraal staan leiderschap, management en sturing binnen en tussen overheid+organisaties én de daarvoor benodigde individuele beïnvloedingsvaardigheden van bestuurders, managers en medewerkers (hogere echelons).
Wij vertrekken waar basisopleidingen eindigen: alleen voortgezet opleiden.

Een unieke combinatie van opleiding, advisering en implementatie

We ondersteunen organisaties, hun managers (en medewerkers) bij de implementatie van bijvoorbeeld nieuwe bedrijfsvoeringsconcepten, een nieuwe werkcultuur, de invoering en verbetering van project-, programma- en procesmanagement, de verbetering van de management en bedrijfsvoering. Wij adviseren over inhoud, inrichting en uitvoering van zo'n implementatietraject.

De opleidingen, workshops, themabijeenkomsten e.d. in implementatietrajecten richten we op maat naar de specifieke situatie van de organisatie in vanuit kennis en ervaring met de inhoud. De opleidingen op open inschrijving zijn ontwikkeld vanuit onze praktijkervaring in sturende rollen.

Een zeer compact aanbod, systeembenadering, persoonsgericht en duurzaam

Wij kennen de praktijk van binnen uit. Wij richten ons steeds op wat in de kern in de praktijk noodzakelijk is: door ons zo te beperken kan ons aanbod compact en efficient blijven. Er ontstaat zo ook tijd om wat werkelijk belangrijk is blijvend te verwerven. Onze systeembenadering pakt onderwerpen integraal aan: vanuit de samenhang van inhoud, vaardigheden en situatie. Tussen opleidingen is er slechts geringe overlap. Door de kern te raken realiseert onze systeembenadering op elk werkgebied multiplier-effecten naar andere werkterreinen.

Echt resultaat bereiken is alleen mogelijk door langerlopende persoonsgerichte opleidingstrajecten: met opfrissing van basiskennis en vaardigheden vooraf en een periode van persoonlijke nazorg/coaching bij praktijkimplementatie.

Wij willen duurzaam beter functionerende medewerkers "afleveren", geen inputgerichte opleidingsfabriek zijn. Duurzaamheid bereiken we onder andere door steeds te investeren in verhoging van het zelf-lerend vermogen.


contact faq's